Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn, kunt u hieronder kiezen uit verschillende informatieaanvragen. Zodra wij uw informatieaanvraag hebben ontvangen, dan nemen wij sowieso direct telefonisch contact met u op, om eventuele aanvullende informatie direct te kunnen verwerken in een voorstel.

De directie van de Zandacademie garandeert u dat alle door u ingevulde gegevens vertrouwelijk en met de grootste zorgvuldigheid worden behandeld. Om u zo snel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De verplichte velden dienen altijd te worden ingevuld voor de aanvraag kan worden verzonden.

 

Kijkduin

Wanneer u in onze vaste binnen- en buitenlocatie “de Sand Gallery” in het NH Atlantic Den Haag een zakelijke bijeenkomst en/of workshop wil  laten organiseren, dan kunt u gebruik maken van dit aanvraagformulier.

Informatie aanvraag workshop Zandsculpturen Bouwen® in Kijkduin

 

Op locatie

Heeft u zelf een locatie in gedachten waar u een workshop door ons wil laten verzorgen of u wil gebruik maken van één van onze preferred locations in Nederland of daarbuiten, dan kunt u gebruik maken van dit aanvraagformulier.

Informatie aanvraag workshop Zandsculpturen Bouwen® op locatie

 

Demoteams

Wanneer u een demonstratiesculptuur wil laten bouwen door ons demonstratieteam op een door u gekozen locatie, dan kunt u gebruik maken van dit aanvraagformulier.

Informatie aanvraag demoteams

 

Promotiesculpturen

Als u een groter sculptuur op maat wil laten bouwen op een beurs, een opening van uw bedrijf of andere gelegenheid, dan kunt u dit aanvraagformulier gebruiken.

Informatie aanvraag promotiesculpturen

 

Trainingen

Indien u een traningsprogramma op maat wenst, waarin een workshop zandsculpturen een integraal onderdeel vormt van de totale training, dan kunt u dit aanvraagformulier gebruiken

Informatie aanvraag trainingen

 

Evenementenorganisatie

Wanneer u een evenement wil laten organiseren, waarbij zandsculpturen een wezenlijk onderdeel is van het geplande evenement, dan kunt u gebruik maken van dit aanvraagformulier.

Informatie aanvraag evenementenorganisatie