De Zandacademie heeft een lange geschiedenis in het bouwen van zandsculpturen. Sinds de initiatie van het jaarlijkse Festival in Scheveningen in 1991 vervult de Zandacademie een vooraanstaande rol in het wereldwijde zandsculptuur circuit.

Een zandsculptuurevenement, groot of klein, kan vele tienduizenden bezoekers trekken en biedt daarom uitgelezen promotionele mogelijkheden. Het is niet verwonderlijk dat er in de afgelopen jaren tientallen zandsculpturen zijn gebouwd tijdens beurspresentaties, openingen, in attractieparken en in winkelcentra. Onafhankelijk van de grootte van het bouwwerk weet een zandsculptuur enorme aantallen bezoekers te trekken.

Elk zandsculptuur dat wordt gebouwd heeft een unieke communicatiedoelstelling en vraagt om een meedenkend en innovatief organisatieteam. De specialisten van de Zandacademie denken graag met u mee; van concept, het ontwerp en logistieke zaken, tot en met de marketing en promotie van de zandsculptuur. Op die manier garandeert een zandsculptuur maximale aandacht van zowel pers als publiek.

Zandacademie-sculpturen-carven

Voor up-to-date informatie en fotoverslagen over onze activiteiten, verwijzen wij graag naar: