Ongeacht de grootte van een zandsculptuur heeft het fenomeen een enorme impact op zowel het publiek als de media. De Zandacademie heeft veel ervaring met het bouwen van zandsculpturen voor promotionele doeleinden. Elk zandsculptuur kan geheel worden aangepast aan uw specifieke marketing en communicatie doeleinden. Wij ontwikkelen een concept op maat, zorgen voor de technische realisatie en kunnen u ondersteunen bij een pers en PR traject, zodat de zandsculptuur geheel past binnen uw zakelijke evenement.

De toepassingen van een sculptuur binnen een zakelijk evenement zijn nagenoeg grenzeloos. De locatie waar de sculptuur gebouwd wordt, dient wel aan een aantal voorwaarden te voldoen.
Zo weegt een zandsculptuur veel meer dan men over het algemeen zou vermoeden. Daarom is het bij een indoor locatie van belang te weten wat de maximale vloerbelasting binnen het gebouw is. Daarnaast dient de locatie gemakkelijk toegankelijk te zijn voor de aan- en afvoer van het zand. Bovendien dient er een goede watervoorziening (brandslang) aanwezig te zijn om het zand te kunnen compacten tijdens de opbouw.

In een vroeg stadium zullen wij een site inspection uitvoeren. Vervolgens stellen wij op basis van die gegevens en de gewenste grootte, in nauw overleg met u, een plan van aanpak op. Deze kan dan worden ingepast in het algehele voorbereidings- en uitvoeringsplan van het totale evenement.

Ook tijdens de uitvoering van het evenement kunt u rekenen op een volledige ondersteuning van het Zandacademie Team. Immers, een goede samenwerking met uw organisatieteam dient een gemeenschappelijk doel; een succesvol zakelijk evenement door bundeling van inzet, kennis en kunde.

Zandacademie-sculpturen-maatwerk

Informatie aanvraag maatwerk sculpturen