De Zandacademie komt graag naar u toe. Vrijwel elke locatie, waar zand naar toe gebracht kan worden, is geschikt. Het strand, een bedrijfshal, zelfs de foyer van een gerenommeerd theater of hotel kan als decor dienen voor het programma Zandsculpturen Bouwen®. Bedrijven die een personeelsuitje of relatie-evenement willen organiseren, kunnen onder professionele begeleiding een 2,5 uur durend programma reserveren op een door hen gewenste locatie. De Zandacademie zorgt voor de aanvoer van het sculptuurzand en alle benodigde materialen.

Of het nu gaat om een groep van 60 of van 600 personen, voor elke groep maakt de Zandacademie een op maat gesneden programma. Een uitstekende manier om met elkaar een creatief en vernieuwend proces te beleven, als break-out tijdens een zakelijke bijeenkomst of als uitje voor het gehele bedrijf.

Zandacademie---op-locatie---workshop

Preferred locations

In de afgelopen jaren heeft de Zandacademie al op vele locaties programma’s uitgevoerd. Hierdoor is met een aantal locaties in Nederland en daarbuiten een goede samenwerking tot stand gekomen. Heeft u zelf nog geen voorkeur voor een locatie in een bepaalde regio, vraagt u ons dan naar een van de preferred locations. Wij helpen u graag verder!

Klik hier voor het aanvraag op locatie formulier